Welkom bij woon- en zorgvoorziening Bloemendael

Woon- en zorgvoorziening Bloemendael in Baarn biedt in een kleinschalige exclusieve omgeving persoonlijke zorg en dienstverlening aan ouderen. Wij zijn gevestigd tegenover de rustieke Wilhelminavijver, op korte afstand van het gezellige centrum van Baarn. Ons dorp biedt een goede balans tussen een aantrekkelijke (woon)plaats met moderne voorzieningen en is een dorp met vele historische elementen. De aanwezigheid van Paleis Soestdijk, kasteel Groeneveld en kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche geven Baarn zijn eigen vorstelijke uitstraling. Onze woon- en zorgvoorziening ligt op loopafstand van het station, Baarnse bossen en het Meander Medisch Centrum.

In het concept dat wij u bieden is een optimale combinatie gevonden van luxe wooncomfort en kwaliteitszorg.
Uitgangspunten van onze zorgverlening zijn de wensen, behoeften en mogelijkheden van de cliënt, waarbij de kwaliteit van leven een grote rol speelt. Wij respecteren het recht op vrijheid, zelfbeschikking en eigen levensinvulling. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn vanzelfsprekend.
Wij zoeken altijd naar een balans tussen bewoners met een lage- en een hogere zorgvraag. 

Op deze website vindt u informatie over alle aspecten van het verblijf in woon- en zorgvoorziening Bloemendael. Mocht u vragen hebben of behoefte aan aanvullende informatie dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Sfeerimpressie

Wij zoeken collega's

Ervaringen van anderen

Sinds enige jaren woon ik met veel plezier in Bloemendael. Ik heb nog geen zorg nodig maar vind het wel een veilig en prettig idee dat de zorg 24-uur per dag aanwezig is.
Lees meer ervaringen

Nieuws

Overname woon – en zorgvoorziening Bloemendael door Wonen bij September 
In de afgelopen 25 jaar is Bloemendael uitgegroeid tot een professionele en onderscheidende zorgorganisatie. Een thuis waar woonplezier, kwaliteit, gezelligheid en goede zorg voorop staan. Om onze bewoners ook in de toekomst optimale zorg te kunnen bieden, is Bloemendael per 1 juli overgenomen door Orpea Groep en Wonen bij September. Lees meer