Huishoudelijk medewerker

Wie zoeken wij?
Ter versterking van ons team in de huishouding zoeken wij een huishoudelijk medewerker (m/v).

Over Bloemendael
Woon- en zorgvoorziening Bloemendael in Baarn biedt in een kleinschalige exclusieve omgeving persoonlijke zorg en dienstverlening aan ouderen. Wij zijn gevestigd tegenover de rustieke Wilhelminavijver, op korte afstand van het gezellige centrum van Baarn.

Bloemendael heeft 54 appartementen voor ouderen die willen komen wonen met de continue beschikbaarheid van zorg en ouderen die zorg nodig hebben.

Jouw werkdag
Als huishoudelijk medewerker (m/v) ben je samen met jouw collega’s onder andere verantwoordelijk voor het schoonhouden van appartementen en algemene ruimtes. Daarnaast zorg jij ’s ochtends voor een heerlijk ontbijt voor onze bewoners. Ook verwerk je de was die bij de wasserij vandaan komt. Verder houd je je bezig met aanverwante huishoudelijke taken.

Wat wij vragen
Wij hoeven jou niets te vertellen over schoonmaken en andere huishoudelijke taken. Jij weet precies wanneer je wat moet doen. Daarnaast vragen we het volgende van je:

  • Je bent 5-10 uur per week beschikbaar;
  • Je bent representatief en communicatief vaardig;
  • Je hebt een proactief karakter, je wacht niet tot het werk op je afkomt;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Baarn, Soest, Amersfoort.

Wat wij bieden
Werken bij Bloemendael is werken in een luxe werkomgeving waarin zorg en aandacht voor de cliënt vanzelfsprekend zijn. Daarnaast bieden wij jou het volgende:

  • Salaris van max. €2415,28 conform CAO VVT FWG 20 op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering en jaarlijks minimaal 237,4 verlofuren (bij fulltime dienstverband);
  • Werkdagen en -tijden in overleg;
  • Werken in een kleinschalige organisatie met een informele werksfeer;
  • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Interesse?
We komen graag met je in contact als je enthousiast bent over Bloemendael en de functie. Ook als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Je kunt contact opnemen met recruiter Dion via tel. 088 184 0001. Hij kan je meer vertellen over het werken in Bloemendael. Wil je direct solliciteren? Stuur Dion dan bericht via recruitment@bloemendael.nl. Je CV ontvangen we graag, je motivatie hoeft niet per se. We gaan graag het gesprek met je aan!

 

 

Sfeerimpressie

Beleid rondom corona

 Wilt u meer weten over eventuele coronamaatregelen binnen Bloemendael? Lees het huidige beleid.