Nieuws

Overname woon – en zorgvoorziening Bloemendael

In de afgelopen 25 jaar is Bloemendael uitgegroeid tot een professionele en onderscheidende zorgorganisatie. Een thuis waar woonplezier, kwaliteit, gezelligheid en goede zorg voorop staan. Om onze bewoners ook in de toekomst optimale zorg te kunnen bieden, is Bloemendael per 1 juli 2020 overgenomen door Orpea Groep.

Met deze overname kunnen wij de kwaliteit van zorg en huisvesting voortzetten en verder ontwikkelen. Waarbij de voordelen van kleinschaligheid zoals gezelligheid, persoonsgerichte zorg en het woonplezier van de bewoners niet verloren gaan.

Nieuwe directeur

Marga Vrijmoeth heeft als operationeel directeur de werkzaamheden van Herald en Madelon van Ieperen overgenomen. Herald en Madelon hebben Bloemendael de afgelopen 25 jaar uit laten groeien tot een professionele en onderscheidende organisatie en hebben er alle vertrouwen in dat Marga met dezelfde aandacht en kwaliteit Bloemendael zal gaan leiden.

Verandert er iets voor bewoners?

Ondanks de overname zal er niets veranderen aan het wooncomfort van en de te verlenen zorg aan bewoners van Bloemendael. Het zorgaanbod blijft gelijk en de huidige medewerkers van Bloemendael blijven hun werkzaamheden voortzetten. Hiermee wordt de continuïteit en huidige kwaliteit van Bloemendael gewaarborgd.

Orpea Groep

Orpea Groep is een Franse zorgorganisatie, gespecialiseerd in zorghuisvesting voor ouderen, met locaties verspreid over Europa. Orpea is in Nederland reeds actief met labels als Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn, Dagelijks Leven en Woonzorgnet.

Overname

“We hebben er alle vertrouwen in dat Bloemendael na de overname ook de aankomende jaren een fijn huis is om te wonen, waar goede zorg en service voorop staan”, aldus Herald en Madelon van Ieperen. 

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met Marga Vrijmoeth via info@bloemendael.nl

 

Sfeerimpressie

Ervaringen van anderen

Sinds enige jaren woon ik met veel plezier in Bloemendael. Ik heb nog geen zorg nodig maar vind het wel een veilig en prettig idee dat de zorg 24-uur per dag aanwezig is.
Lees meer ervaringen

Nieuws

Overname woon – en zorgvoorziening Bloemendael  
In de afgelopen 25 jaar is Bloemendael uitgegroeid tot een professionele en onderscheidende zorgorganisatie. Een thuis waar woonplezier, kwaliteit, gezelligheid en goede zorg voorop staan. Om onze bewoners ook in de toekomst optimale zorg te kunnen bieden, is Bloemendael per 1 juli overgenomen door Orpea Groep. Lees meer

Eerste audit geeft plezier en vertrouwen weer 

Vorige week is bij Bloemendael een succesvolle eerste interne audit geweest, afgenomen door Anouk van der Vlies en Mariska Vukkink, beleidsadviseurs. Benieuwd naar deze 'foto' van de organisatie? Lees dan gauw verder. 

Onafhankelijk cliëntvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang

Iedereen die te maken heeft met de Wet zorg en dwang heeft recht op bijstand van een onafhankelijk cliëntvertrouwenspersoon. Lees verder.