Zorghotel

Er kunnen omstandigheden zijn waardoor u tijdelijk niet meer thuis kunt of wilt verblijven. Misschien moet u het ziekenhuis verlaten terwijl u eigenlijk nog herstelzorg nodig heeft, of u voelt zich nog onzeker. Een verblijf in Bloemendael kan dan een goede oplossing zijn. Het biedt tevens de mogelijkheid om familie en/of mantelzorgers tijdelijk te ontlasten. Daarnaast kan het een goede overbrugging zijn naar een permanent verblijf.

Als officieel erkend zorghotel en herstellingsoord beschikt woon- en zorgvoorziening Bloemendael over een aantal hotelkamers waar u in alle rust en met optimale zorg kunt herstellen. Bij ons bent u geen patiënt maar een gast. Er is een alarmeringssysteem aanwezig zodat u de verzorging kunt waarschuwen als dat nodig is. 
Wij beschikken over een therapeutisch zwembad, schoonheidssalon, pedicure- en kapsalon. In ons sfeervolle restaurant kunt u gebruik maken van de lunch en het diner, dagelijks bereid met dagverse producten. Uw ontbijt wordt op uw kamer geserveerd. Desgewenst kunt u voor de overige maaltijden ook gebruik maken van de roomservice.

Onze gediplomeerde verzorgenden zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u beschikbaar. Zij bieden u alle benodigde zorg en ondersteuning en doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een veilig gevoel.

Voor een tijdelijk verblijf in Bloemendael kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit uw zorgverzekering. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het door u afgesloten verzekeringspakket. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en de vergoedingen vanuit de zorgverzekeraars.

 

Voor verdere informatie of reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie.  Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 035-5426565.

In overleg met onze zorgmedewerkers worden uw wensen besproken en ingevuld.

Sfeerimpressie

Ervaringen van anderen

Sinds enige jaren woon ik met veel plezier in Bloemendael. Ik heb nog geen zorg nodig maar vind het wel een veilig en prettig idee dat de zorg 24-uur per dag aanwezig is.
Lees meer ervaringen