Welkom bij woon- en zorgvoorziening Bloemendael

Woon- en zorgvoorziening Bloemendael in Baarn biedt in een kleinschalige exclusieve omgeving persoonlijke zorg en dienstverlening aan ouderen. Wij zijn gevestigd tegenover de rustieke Wilhelminavijver, op korte afstand van het gezellige centrum van Baarn. Ons dorp biedt een goede balans tussen een aantrekkelijke (woon)plaats met moderne voorzieningen en is een dorp met vele historische elementen. De aanwezigheid van Paleis Soestdijk, kasteel Groeneveld en kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche geven Baarn zijn eigen vorstelijke uitstraling. Onze woon- en zorgvoorziening ligt op loopafstand van het station, Baarnse bossen en het Meander Medisch Centrum.

In het concept dat wij u bieden is een optimale combinatie gevonden van luxe wooncomfort en kwaliteitszorg.
Uitgangspunten van onze zorgverlening zijn de wensen, behoeften en mogelijkheden van de cliënt, waarbij de kwaliteit van leven een grote rol speelt. Wij respecteren het recht op vrijheid, zelfbeschikking en eigen levensinvulling. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn vanzelfsprekend.
Wij zoeken altijd naar een balans tussen bewoners met een lage- en een hogere zorgvraag. 

Op deze website vindt u informatie over alle aspecten van het verblijf in woon- en zorgvoorziening Bloemendael. Mocht u vragen hebben of behoefte aan aanvullende informatie dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Bent u op zoek naar een mooie en gezellige woonplek, omdat het geheugen snel achteruit gaat? Bel ons gerust, wij helpen u graag verder. Kijk ook eens bij Wonen bij September in Stoutenburg. Op een prachtige locatie midden in de natuur staat Kasteel Stoutenburg, dat verbouwd is tot een kleinschalig woonhuis voor ouderen met dementie. September Stoutenburg heeft nog vrije appartementen.

Een digitale wandeling 

Meer over WONEN bij woon- en zorgvoorziening Bloemendael

Sfeerimpressie

Beleid rondom corona

19 oktober 2020

Gezien de huidige ontwikkelingen rondom corona en het toenemende aantal besmettingen in Nederland zien wij ons helaas genoodzaakt om de regels rondom bezoek opnieuw aan te scherpen. 

Bent u van plan om binnenkort naar Bloemendael te komen? Lees dan eerst goed alle corona maatregelen door op onze website. Zo bent u goed voorbereid en komt u niet voor verrassingen te staan. Dank voor uw medewerking! 

Lees verder