Wonen

Onze woon- en zorgvoorziening is toegankelijk voor een ieder die op zoek is naar luxe wooncomfort, al dan niet in combinatie met verzorging, verpleging en/of revalidatie. 

Wij beschikken over 47 luxe woon- en zorgappartementen in het hoofdgebouw en 7 aanleunwoningen in de naastgelegen villa. De voorzieningen zijn van topniveau en veiligheid is vanzelfsprekend. Het aanwezige alarmeringssysteem stelt u in staat te allen tijde een beroep te doen op de aanwezige medewerkers van de verzorging. Zij zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Al snel ervaart u ook de gezelligheid van samen zijn met andere bewoners. Hier heerst een warme sfeer van harmonie en interesse in elkaar. 

Uw eigen ruime appartement

De appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer, aparte slaapkamer en een moderne, aangepaste badkamer. Uw huis heeft een eigen deur én huisnummer. Dat is belangrijk voor uw behoud van privacy. Wij zijn te gast bij u in huis, niet andersom. U heeft de vrijheid uw appartement geheel naar eigen wens in te richten. Want alleen dan wordt het echt uw thuis.

Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig en prettig voelt in uw appartement. Het interieur van onze woon- en zorgvoorziening straalt luxe en warmte uit en nodigt u uit om gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn. Bezoek is natuurlijk altijd van harte welkom.

Faciliteiten

Binnen onze woon- en zorgvoorziening zijn er meer dan voldoende faciliteiten om het wonen zo aangenaam mogelijk te maken. We beschikken over een:

  • sfeervol restaurant waar de lunch en het diner kunnen worden gebruikt en waar dagelijks koffie/thee wordt geschonken
  • activiteitenruimte waar een gevarieerd dagbestedingsprogramma wordt aangeboden 
  • huiskamer voor de groepsverzorging waar dagelijks een activiteitenbegeleidster aanwezig is
  • therapeutisch zwembad
  • wellnessruimte voor fysiotherapeut, schoonheidsspecialiste, pedicure en kapper
  • gastenkamer voor familie en vrienden
  • bibliotheek
  • Orangerie: dit is een ruimte beschikbaar voor familiebijeenkomsten

Verzekeringen

De directie heeft voor al haar bewoners een verzekering afgesloten voor wettelijke aansprakelijkheid en een inboedelverzekering.

Wachtlijsten

Woon- en zorgvoorziening Bloemendael kent geen wachtlijsten. Wij stemmen uw zorgvraag af op het aanbod. Het kan voorkomen dat wij uw aanvraag tijdelijk op de belangstellendenlijst plaatsen totdat het passende appartement van uw keuze beschikbaar is.

 

Beleid rondom corona

 Wilt u meer weten over eventuele coronamaatregelen binnen Bloemendael? Lees het huidige beleid.