Referenties

Na een knieoperatie verbleef ik 3 weken bij Bloemendael voor herstelzorg. De rust, persoonlijke aandacht, goede zorg en ondersteuning van de verzorging , fysio en andere medewerkers hebben bijgedragen tot een snel en voorspoedig herstel. Voor zorg, welzijn en comfort had ik geen betere keuze kunnen maken. Aan mijn verblijf in Bloemendael koester ik een fijne en warme herinnering.

Hotelgast


Onze vader woont sinds enige jaren in woon- en zorgvoorziening Bloemendael. Wij zijn als familie zeer tevreden over de accommodatie en de toegewijde zorg van alle medewerkers.

Dochter bewoner

Sinds enige jaren woon ik met veel plezier in Bloemendael. Ik heb nog geen zorg nodig maar vind het wel een veilig en prettig idee dat de zorg 24-uur per dag aanwezig is.

Bewoner


Mijn ouders hebben de laatste jaren van hun leven in Bloemendael gewoond. Zij hebben genoten van de uitstekende, betrokken, respect- en liefdevolle verzorging, het fijne appartement, de goede sfeer in Bloemendael en niet te vergeten het lekkere eten. De wensen van mijn ouders stonden altijd op de eerste plaats. Ook wij als kinderen hebben altijd in nauw contact gestaan met het verzorgend team. We werden goed op de hoogte gehouden en waar nodig vond overleg plaats. Kortom, wij zijn erg positief over Bloemendael.  
 

Dochter bewoner