Werken bij Bloemendael

Onze exclusieve woon- en zorgvoorziening  voor ouderen in Baarn is voor jou een unieke werkplek: het huis ademt luxe en sfeer, het team is hecht en kijkt naar elkaar om én er is volop ruimte om te doen wat jíj leuk vindt of waar je als zorgprofessional in wilt groeien! 

Werken bij Bloemendael is...

Werk doen wat je leuk vindt

Als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige verleen je natuurlijk vooral goede zorg. Maar er zijn zoveel andere taken die erbij komen kijken. Word je gelukkig van het maken van zorgplannen? Dan krijg je alle ruimte om daar helemaal in te duiken. Of wil jij je juist het liefst alleen bezighouden met onze warme zorgverlening, dan neemt een collega jouw administratieve taken op zich en kun jij met je hart aandacht hebben voor onze bewoners. Zo doe je echt werk waar je goed in bent én wat je bovenal werkplezier geeft.

Samen regelen we het!

We zijn een klein en hecht team waarin je je zorgtalent kan laten groeien. Met elkaar regelen we de zorg en alles daaromheen. Zo worden indirecte zorgtaken, bijvoorbeeld het maken van een zorgplan of het bijwonen van het multi disciplinair overleg (MDO) voor je ingeroosterd. Dat hoef je dus niet tussendoor of na je dienst te doen, maar is er alle tijd en aandacht voor. We hechten veel belang aan respect en integriteit. Hoe we dit aanpakken lees je in de Gedragscode Ethiek en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Jij kunt bij ons (verder) groeien!

Welke zorg en ondersteuning onze bewoners nodig hebben, wisselt enorm. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Wij bewegen met de bewoners mee; van lichte tot intensieve zorg. We hebben daarom uiteenlopende aandachtsgebieden waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan specialistische zorg als wondzorg. Ook op het gebied van zorgkwaliteit kun jij trainingen volgen en vakkennis opdoen.

Benieuwd naar onze vacatures?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste zorgprofessionals die zich willen aansluiten bij ons hechte team. Benieuwd naar welke vacatures we op dit moment hebben? Bekijk alle vacatures.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek wat het werken bij Bloemendael jou te bieden heeft.