Verpleegkundige

Verpleegkundige

Als verpleegkundige werk je samen met het hele team en ben je verantwoordelijk voor de verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische zorg voor onze bewoners. Daarnaast stel je het persoonlijke zorgleefplan voor onze bewoners op. Je legt verslag van de zorgverlening en eventuele signalen over de veranderende zorgvraag vanuit het team volg jij op. Ook ben je aanspreekpunt voor familie, mantelzorgers of huisartsen.
  
Waar je komt te werken  
Bloemendael is een luxe  woon- en zorgvoorziening, waar ouderen wonen die zorg en ondersteuning graag dichtbij hebben. Het hoeft dus niet zo te zijn dat de zorgvraag er al is, dat kan ook in de nabije toekomst. Dat maakt het werk als Verpleegkundige heel afwisselend omdat de zorg continue verandert. Daarnaast hebben we een dagbesteding voor bewoners met dementie. Een levendige woonomgeving met een fijne, warme sfeer dat voelt als thuis. Ook voor jou als medewerker!
  
Wie jij bent

Je bent een gedreven Verpleegkundige gericht is op de wensen van onze bewoners en daarvanuit zorg en ondersteuning wil bieden. Verder vragen we van je: 

  • Een MBO of HBO verpleegkundige diploma;
  • Veel inlevingsvermogen, goede sociale vaardigheden en pro-activiteit. Je neemt het initiatief;
  • Beschikbaarheid voor de weekenden. We hebben de voorkeur dat je alle diensten (dag/nacht) wilt werken, maar overleggen graag met jou wat de mogelijkheden zijn voor een goede werk (en privé) balans.

 
We bieden jou
Als Verpleegkundige kun je bij ons écht doen wat je leuk vindt. We gaan samen met je kijken naar waar je energie van krijgt, waarin je je wilt ontwikkelen én waar je hart ligt. Zo halen we het beste in jou én ons team naar boven!
Maar we bieden meer:

  • Een jaarcontract van 24 uur per week, met zicht op vast dienstverband;
  • Een salaris van max. € 3.575,63 (conform CAO VVT FWG 45) als mbo-v of max. € 4.061,27 (FWG 50) als hbo-v;
  • Een eindejaarsuitkering van maximaal de hoogte van jouw bruto maandsalaris, afhankelijk van het aantal maanden dat je bij ons in dienst bent;
  • 8% vakantiegeld en 237,4 verlofuren;
  • Werken in een enthousiast, hecht en gezellig team;
  • Mogelijkheden om je te specialiseren op verschillende gebied, bijvoorbeeld op het gebied van palliatief terminale zorg;
  • Uiteenlopende doorgroeimogelijkheden. Van het volgen van een opleiding tot het bijwonen van cursussen of e-learnings.

De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op een 36-urige werkweek.
  
Enthousiast? Solliciteer!
We komen graag met je in contact als je enthousiast bent over Bloemendael en de functie. Ook als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Je kunt contact opnemen met recruiter Dion via tel. 06 388 526 98 Hij kan je meer vertellen over het werken in Bloemendael. Wil je direct solliciteren? Stuur Dion dan bericht via recruitment@bloemendael.nl. Je CV ontvangen we graag, je motivatie hoeft niet per se. We gaan graag het gesprek met je aan!